Beskyttelse af persondata- og cookiepolitik

 

 

Version 2.57 – 04.2018

BESKYTTELSE AF PERSONDATA OG COOKIE POLITIK –
Pure Byte ApS (PB)

DATAANSVARLIG

PB er dataansvarlig i overensstemmelse med den danske persondatalov og EU’s persondataforordning, kaldet General Data Protection Regulation (GDPR), herefter blot kaldet ”persondataloven”. PB er dataansvarlig, både i relation til registrering af data direkte, og automatisk indsamlet data, på www.purebyte.dk og www.mussamtale.dk, herefter blot kaldet PB’s platforme.

 

DATABEHANDLER

Det er dog værd at bemærke, at PB blot er databehandler, når der er tale om et kundeforhold, hvor kunden har købt adgang til vores MUS-system og behandler data via dette. I denne relation vil vi altid indgå en databehandler aftale direkte med kunden, hvor kunden så i sagens natur er dataansvarligt for eget data. Vi er dog stadig dataansvarlige overfor kunden ift. det data vi vælger behandler om kunden, men altså ikke det data vi efter instruks behandler for kunden.

Denne aftale vil udelukkende beskæftige sig med vores rolle som dataansvarlig.

 

Kontaktoplysninger på dataansvarlig:

Pure Byte ApS

Frederiksberggade 2, 5. sal

1459 København K

CVR-nr.: 37361798

Tlf.: 42 72 42 89

 PB’s PERSONDATA OG COOKIE POLITIK

Først og fremmest skal du vide, at PB lægger stor vægt på, at du er tryg ved at være bruger hos os.

Derfor behandler vi de oplysninger, du giver os, og som vi indsamler om dig i forbindelse med din brug af PB’s platforme, ansvarsfuldt, med respekt for dit privatliv- og naturligvis i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataloven.

Du kan altid øverst i vores persondata- og cookiepolitik se, hvornår politikken sidst er opdateret og/eller ændret. 

1. Hvilke oplysninger indsamler PB og hvad bruges de til?

1.1 Oplysninger i forbindelse med din oprettelse som bruger på PB’s platforme

Vi registrerer de oplysninger (Virksomhed, CVR, navn, mobilnummer, email) du selv angiver ved indtastning, i forbindelse med oprettelse af bruger på PB’s platforme. Vi registrerer også din indtastede kode, men denne lagres krypteret, så vi kan ikke se den.

Vi gemmer dine personlige oplysninger for at kunne administrere og betjene dig som bruger.

1.2 Oplysninger om automatiseret dataindsamling på platformene:

Oplysninger, om hvilke dele af platformene der benyttes mest og hvordan, registreres i både logfiler, heatmaps og optagelser af brugernes adfærd, som gemmes sammen med brugerens IP-adresse, styresystem, sprog, tid/dato og hvilken ”enhed” der blev benyttet (computer, smartphone, tablet, mv.).

Oplysningerne bruges udelukkende i forbindelse med videreudvikling og fejlsøgning på hjemmesiden, således at den optimeres efter kundernes behov og fejl bliver rettet hurtigt.

1.3 Cookies

Der benyttes cookies på PB platformene til forskellige formål som du kan læse om her.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som gemmes i din browser. I apps kaldes de dog ofte for ”identifikatorer”, men fungerer overordnet på samme måde. Derfor vil vi i denne politik refererer til alle disse teknologier som “cookies” og computere, smartphones, tablets mv., som ”enheder”.

Hvad benytter PB cookies til

Vi benytter cookies til; Platformens generelle funktionalitet, Statistik og sporing, samt markedsføringsformål. Disse formål vil vi overordnet gennemgå og længere nede kan du finde en komplet liste over de cookies vi benytter på PB platformene

Platformens generelle funktionalitet

  • Huske om du er logget på din PB profil
  • huske dine valg
  • huske ikke at vise pop-ups igen efter de er lukket

Statistik og sporing på platformene

Vi benytter os af cookies til at måle trafikken, altså hvor mange der besøger vores platforme, og hvordan besøgende interagerer. Til dette formål benytter vi os af tredjeparterne, Google Analytics, hotjar.com og Smartlook.com.

Markedsføring

Det er vigtigt at vide om markedsføringen virker. Derfor benytter vi os også af cookies for at måle fx facebook, nyhedsbreve (ubivox) og Google adwords-kampagners effektivitet

Nedenunder kan du se en komplet liste over cookies på vores platforme.

 

 

Navn  Udbyder Formål Platform  Udløb 
PHPSESSID PB Bruges til at holde styr på brugerens session Web Session
 SL_C_23361dd035530_KEY
SL_C_23361dd035530_SID
SL_C_23361dd035530_VID
PB Uklassificeret Web 2 år
 __utma
__utmb
__utmc
__utmt
__utmz
_ga
_gid
Google Analytics At samle information omkring brugeren der browser hjemmesiden, for at finde ud af grunden til deres besøg og andet lignende statistisk data. Navne, efternavne og addresser som brugeren forbinder fra bliver ikke opfanget Web  Blandet
_hjIncludedInSample Hotjar Bruges til at tjekke om brugeren er en del af et hotjar-sample Web 1 år
 cookie_notice_accepted PB Bruges til at huske om brugeren har godkendt KPG’s brug af cookies, så vi kan fjerne banneret der informerer om det Web  3 måneder

 

Dit samtykke gælder for alle PBs platforme.

 

Fjern browser cookies

Du kan ganske nemt fjerne browser cookies igen, men du skal være opmærksom på, at du risikere at platformene ikke vil fungere korrekt. Du kan læse en vejledning her:

Sådan sletter eller blokerer du cookies

1.4 Google Analytics

PB anvender Google Analytics til at analysere brugen af platformene. Dette sker med henblik på at optimere platformene og gøre dem mere brugervenlige. I den sammenhæng anvendes bl.a. cookies til at føre statistik over antallet af brugere, tidsforbrug på hjemmesiden, samt hvilke undersider der besøges.

For at kunne varetage denne funktion sætter Google også cookies på din enhed.

Den anvendte IP-adresse videregives i forbindelse med Google Analytics målinger, til Google.

Se ovenfor i punkt 1.3 om, hvordan du undgår disse cookies.

Du kan også fravælge generelt at indgå i Google Analytics målinger, se nærmere her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

2. Hvem har adgang til persondata?

Medarbejdere i PB, der har til opgave at betjene dig som bruger og behandle dine oplysninger, har adgang til de indsamlede persondata. Disse medarbejdere har kun adgang til at se og bruge dine oplysninger i det omfang dette er nødvendigt for at betjene og administrere dig som bruger, eller i analyseøjemed, eller for at overholde gældende lovgivning.

3. Overvågning

PB foretager overvågning af brugernes brug af platformene for at sikre at de fungerer efter hensigten og at brugerne ikke oplever fejl.

4. Hvordan og hvor længe opbevarer vi oplysninger om dig?

Ifølge lovgivningen, herunder persondataloven, skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger i cloud IT-systemer med kontrolleret og begrænset adgang, og på servere, som er placeret i særligt sikrede lokaler hos Zitcom A/S i Danmark.

Oplysninger om dig som kunde, som specificeret i punkt 1.1, gemmes så længe, det er nødvendigt for at administrere dig som kunde, eller i øvrigt for at overholde gældende lovgivning, herunder betalingstjenesteloven, hvidvaskloven, bogføringsloven og persondataloven.

Dette indebærer at;

  • Dine angivne brugeroplysninger, gemmes så længe at du er aktiv bruger hos PB, da de er nødvendige for at administrere dig som kunde. Inaktive brugere slettes efter 5 år, hvorefter de er nødsaget til at registrerer sig på ny, hvis de ønsker at benytte PB platformene.
  • Automatisk indsamlede oplysninger, slettes senest efter 38 måneder, da det vurderes at det her ikke længere tjener det formål, som det var indsamlet til. Hos de fleste af vores tredjeparts databehandlere sker denne sletning i øvrigt helt automatisk.

Husk, at du altid har ”retten til at blive glemt”, hvis du vælger at slette din PB brugerprofil via vores platforme, bliver du omgående slettet fra vores systemer, og er ude af enhver backup efter 30 dage.

5. Ændringer af denne persondata- og cookiepolitik

Denne persondata- og cookiepolitik kan ændres.

Du kan altid øverst i denne persondata- og cookiepolitik se, hvornår politikken sidst er opdateret og/eller ændret. I tilfælde af væsentlige ændringer, vil dette blive oplyst ved en synlig meddelelse på vores platforme.

6. Dine rettigheder

Som registreret bruger hos PB har du i henhold til persondataloven ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig.

Hvis de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, kan du kræve disse data berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til behandlingen af personoplysninger. Du skal dog være opmærksom på, at vores behandling i langt de fleste tilfælde er nødvendig for, at du kan være bruger hos PB, og vi kan betjene dig.

Hvis du er kunde, kan du logge på www.mussamtale.dk og hurtigt selv få et overblik over de fleste data, der er registreret om dig.

Hvis du har yderligere spørgsmål til, hvilke oplysninger PB har registreret om dig, og hvordan de bliver behandlet, kan du rette henvendelse til:

PB Support,

Tel: 42 72 42 89

Via e-mail til: cts@purebyte.dk

Eller pr. brev til:

Pure Byte ApS

Frederiksberggade 2, 5. sal

1459 København K

7. Klager over informationsindsamling og -anvendelse

PB (som dataansvarlig) er underlagt persondatalovens bestemmelser om behandling af personlige oplysninger. Persondataloven administreres af Datatilsynet.

Oplever du en krænkelse af dit privatliv under brug af PB’s platforme, eller ved anden interaktion med PB, kan du klage til Datatilsynet over PB’s praksis.

 

Datatilsynets kontaktoplysninger fremgår nedenfor:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

Telefon: 33 19 32 00

Fax: 33 19 32 18

Mail: dt@datatilsynet.dk www.datatilsynet.dk