Om os

Hvem er MUSsamtale.dk?

Baggrund for MUSsamtale.dk

MUSsamtale.dk blev etableret i kølvandet på et succesfuldt digitaliseringsprojekt. Projektet gik ud på at systemunderstytte MUS-processerne på en større dansk arbejdsplads. Resultaterne af implementeringen oversteg forventningerne markant, og derfor var det et oplagt næste skridt at give andre virksomheder adgang til et tilsvarende system med de fordele.
Læs om digitaliseringsprojektet på Svendborg Sygehus hér.
 

Vores nøgleprincipper ved IT-udvikling:

Systemet MUSsamtale.dk bygger på principper om brugervenlighed og fleksibilitet. Det skal være enkelt at anvende vores system, og samtidig skal det være fleksibelt nok til, at det kan tilpasses 90% af virksomhedernes behov (de sidste 10% få vi gerne styr på i dialog med kunden).  Især systemets brugervenlighed har vist sig at være nøglen til at opnå store reduktioner i administrationstid. Ledere og medarbejdere kan simpelthen bare gå i gang - uden behov for konsultere manualer eller instruktionsvideoer.
Se præsentation af systemet hér.
 

Motivation:

Vi finder det enormt bekræftende at arbejde med et produkt, som påvirker andre menneskers (arbejds)liv i en positiv retning, og det mærker vi tydeligt i hverdagen, når vi hører fra vores kunder. Udover at formidle og vedligeholde software har vi en passion for medarbejderudvikling, og derfor forsøger vi at holde os opdaterede på nye trends. Når vi støder på relevant viden og tips til MUS samtalen, deler vi disse hér på MUSsamtale.dk, så ledere og HR-medarbejdere også kan hente inspiration til deres arbejde med MUS.
 
Vil du høre mere om vores MUS system eller om os, er du velkommen til at skrive eller ringe.
Du finder vores kontaktoplysninger hér.

Pure Byte ApS

MUSsamtale.dk drives af virksomheden Pure Byte ApS.
Pure Byte udvikler IT-løsninger og tilbyder rådgivning inden for digitalisering og forretningsudvikling.
 
Mere om Pure Byte på vores hjemmeside: www.purebyte.dk

Tip os

Artiklerne på MUSsamtale.dk er enten baseret på interviews, kundeudtalelser eller henvisninger til eksterne kilder. Har du læst en relevant artikel, eller har du personlige erfaringer, som andre kan få glæde af, hører vi meget gerne fra dig.
 
Se hvordan du kontakter os hér.