Vi er MUSsamtale.dk

MUSsamtale.dk er et dynamisk værktøj skabt med kunderne i centrum. Vores mission er at gøre MUS-samtaler nemmere og langt mere værdifulde for alle.

Vores system digitaliserer og simplificerer de tunge HR-processer, hvilket giver mere tid til det der virkelig betyder noget, nemlig medarbejderne.

Vores system er både effektivt og fleksibelt, og så passer det til enhver virksomhed – også din.

Vores rejse

Første version af MUS-systemet blev udviklet i 2013 til en afdeling på Svendborg Sygehus. Grundet rigtig god feedback fra brugerne blev der i 2016, engageret flere friske kræfter samt etableret en virksomhed til at videreudvikle systemet.

I 2016 fokuserede vi på at formidle systemet til andre offentlige arbejdspladser, men vi mødte udfordringer – primært sparekrav og tunge beslutningsprocesser.

Derfor skiftede vi fokus og brugte to år på at bygge en ny version inspireret af private virksomheders MUS-behov. Systemet blev mere enkelt at administrere og fleksibelt nok til at kunne understøtte de fleste typer MUS-forløb.

Den nye version blev i 2018 lanceret som MUSsamtale.dk, og benyttes i dag af både offentlige og private virksomheder i alle størrelser.

Mød Teamet

https://mussamtale.dk/wp-content/uploads/2021/03/Per_ny.jpg

Per Boetius Andersen

Founder & CCO

Per har været med til at starte MUSsamtale.dk, og bidrager med viden inden for digitalisering, produktudvikling, markedsføring og salg. Han har en kandidat i økonomi og psykologi fra CBS, har været officer i hæren og har siden 2008 arbejdet med udvikling af software og services.

Per er 40 år, vild med at spille indendørs fodbold, se Champions League og skrue på ældre motorcykler i sin garage (med særlig passion for Ducati). Han følger ivrigt med ved diverse auktioner, og har købt flere cykler, biler og motorcykler på auktion.

Christian Tauby Sørensen

Founder & CFO

Christian er også en af stifterne af MUSsamtale.dk og tager sig af økonomistyring, IT-ledelse og Governance. Han er uddannet fra CBS med en kandidat i økonomi og datalogi, har arbejdet med IT lige siden internettet blev opfundet og er virksomhedens Data Protection Officer (DPO).

Christian er 42 år og vild med fart og teknik, om det så er på ski, motorcykel, mountainbike eller droneflyvning. Han elsker teknik så meget, at han næppe ejer noget, som han ikke har forsøgt at tune, optimere eller i hvert fald skille ad.

https://mussamtale.dk/wp-content/uploads/2021/03/Mathias_ny.jpg

Mathias Gotha Vest

Partner & CTO

Mathias blev partner i MUSsamtale.dk i 2018. Han bidrager med en spektakulær viden inden for IT-udvikling, og er det man ville kalde for en Full-Stack Unicorn Developer. Han har siden 2011 udviklet IT-systemer, webshops og apps til en bred vifte af brancher.

Mathias er 31 år, og han sværger til Carnivore kødkuren (hvor man næsten kun må spise kød!). Desuden er han glad for gåture og er en passioneret debattør. En del på kontoret (især Mohammed) mener, at Mathias er lidt for god til at spille skak.

 

 

Sofie Hjorslev Andreasen

Key Account- & Marketing Manager

Sofie har tilsluttet sig teamet, for at hjælpe til med at udvikle nye kundeforhold og pleje de eksisterende. Hun er også hjernen bag vores tilstedeværelse på LinkedIn og Google. Hun har arbejdet med marketing, salg og support siden hun blev færdiguddannet.

Sofie er 28 år og virksomhedens sociale omdrejningspunkt. Hun er stor fan af Roskilde Festival, og elsker at nyde solen på kontorets tagterrasse med en øl i hånden (til fyraften).

 

https://mussamtale.dk/wp-content/uploads/2021/03/Louise.jpg

Louise Scheel Tost

FCO

Louise er vores Financial Control Officer og hjælper Christian med at holde overblik over regnskaber samt den finansielle rapportering. Derudover er det Louise, der holder orden i arkiverne og plejer kontorets blomster. Louise er god til tal, skarp til IT og er en haj i Excel.

Louise er 24 år, altid i godt humør og bidrager med et smil. Louise har stor interesse for at rejse, opleve nye ting og nye udfordringer. Hun har været frivillig i både Ecuador og Cambodja. Derudover er Louise altid frisk på at møde nye mennesker, og siger sjældent nej til en øl eller to med vennerne.

Mohammed Mousleh

Senior Developer

Mohammed fungerer som Mathias’ højre hånd. Han har en passion for at skrive smuk og enkel kode, og interesserer sig også meget for IT-sikkerhed.

Mohammed er 24 år og spreder super god stemning på kontoret, med altid positive vibrationer og sit store smil. Han elsker at bruge tid med familie og venner, og han er vild med træning, at game med vennerne og en god Nutella-mad.

 

https://mussamtale.dk/wp-content/uploads/2021/03/milad.jpg

Milad Sobhdam

Developer

Milad er en del af vores dygtige IT-hold, og beskæftiger sig primært med server relaterede opgaver og IT-sikkerhed.

Milad er 25 år, elsker at tegne, interesserer sig for politik og står aldrig i vejen for en god politisk debat. Derudover er han vild med at lave mad – og har endda sin egen signatur-burger!

Eksterne Konsulenter

Specialister I IT-udvikling, grafisk design, mm.

Udover det dygtige MUS-team herover har vi et tæt samarbejde med specialister inden for bl.a. Human Ressource, IT-udvikling, grafisk design og User Experience design.

Disse specialister trækker vi løbende på for at opnå de bedst mulige resultater til gavn for brugerne, men også når vi siger ja til større projekter, der fx kræver flere kræfter på IT-fronten.

Vores kunder betyder alt for os

Vores system er skabt i tæt dialog med vores kunder, og vi vil
altid være lydhør – det er vores løfte.

Skal vi samarbejde?

Hvis du er konsulent og arbejder med HR-, organisationsudvikling eller lignende, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi har jævnligt kunder med behov for strategisk sparring mv., hvor du måske kan hjælpe.

Samtidig har du måske kunder, som vil blive glade for en brugervenlig platform til at administrere deres virksomheds MUS-samtaler. Lad os tage en kop kaffe, og se om vi er et match.

Kontakt os

MUSsamtale.dkOm Os