Vi er MUSsamtale.dk

MUSsamtale.dk er et dynamisk værktøj skabt med kunderne i centrum. Vores mission er at gøre MUS-samtaler nemmere og langt mere værdifulde for alle.

Vores system digitaliserer og forenkler tunge administrative processer, hvilket giver mere tid til det, der virkelig betyder noget – nemlig medarbejderne.

Vores system er både effektivt og fleksibelt, så man nemt kan skræddersy MUS-forløb, der passer til enhver virksomhed – også din.

Vores rejse

Første version af MUS-systemet blev udviklet som en konsulentopgave til nogle afdelinger på Svendborg Sygehus i 2013.

Grundet meget positiv feedback fra brugerne, blev der i 2016 etableret en virksomhed for at udbrede systemet til andre hospitaler, men vi mødte udfordringer – primært tunge beslutningsprocesser og sparekrav.

Det fik os til at skifte fokus og bruge to år på at bygge en ny systemversion i samarbejde med private virksomheder. Resultatet blev et helt enkelt værktøj, der er fleksibelt nok til at kunne skræddersys efter virksomheders individuelle behov.

I 2018 lancerede vi systemet som MUSsamtale.dk, og i dag hjælper vi både offentlige og private virksomheder i alle størrelser. Vi udvikler løbende ny funktionalitet, og det er vores klare ambition at være markedets mest effektive og foretrukne værktøj til medarbejderudvikling.

Mød Teamet

https://mussamtale.dk/wp-content/uploads/2021/03/Per_ny.jpg

Per Boetius Andersen

Founder & CCO

Per har været med til at starte MUSsamtale.dk, og bidrager med viden inden for digitalisering, produktudvikling, markedsføring og salg. Han har en kandidat i økonomi og psykologi fra CBS, har været officer i hæren og har siden 2008 arbejdet med udvikling af software og services.

Per er 41 år, far til to, glad for at løfte vægte i fitnesscenteret, og så kobler han af ved at skrue på ældre motorcykler i sin garage (med særlig passion for Ducati). Han følger ivrigt med ved diverse auktioner, og har købt flere cykler, biler og motorcykler på auktion.

Christian Tauby Sørensen

Founder & CFO

Christian er også en af stifterne af MUSsamtale.dk og tager sig af økonomistyring, IT-ledelse og Governance. Han er uddannet fra CBS med en kandidat i økonomi og datalogi, har arbejdet med IT lige siden internettet blev opfundet og er virksomhedens Data Protection Officer (DPO).

Christian er 42 år og vild med fart og teknik, om det så er på ski, motorcykel, mountainbike eller droneflyvning. Han elsker teknik så meget, at han næppe ejer noget, som han ikke har forsøgt at tune, optimere eller i hvert fald skille ad.

https://mussamtale.dk/wp-content/uploads/2021/03/Mathias_ny.jpg

Mathias Gotha Vest

Partner & CTO

Mathias blev partner i MUSsamtale.dk i 2018. Han bidrager med en stor viden inden for IT-udvikling, og er det man ville kalde for en Full-Stack Unicorn Developer. Han har siden 2011 udviklet IT-systemer, webshops og apps til en bred vifte af brancher.

Mathias er 32 år, og han sværger til Carnivore kødkuren (hvor man næsten kun må spise kød!). Desuden er han glad for lange gåture og er en passioneret debattør. En del på kontoret (især Mohammed) mener, at Mathias er lidt for god til at spille skak.

 

 

Sofie Hjorslev Andreasen

Key Account- & Marketing Manager

Sofie har tilsluttet sig teamet, for at hjælpe til med at udvikle nye kundeforhold og pleje de eksisterende. Hun er også hjernen bag vores tilstedeværelse på LinkedIn og Google. Siden hun blev færdiguddannet har hun arbejdet med kundeservice og marketing, og så har hun stor interesse for personlig udvikling og stressforebyggelse.

Sofie er 29 år og virksomhedens sociale omdrejningspunkt. Hun har et skjult talent for Sudoku, og elsker at nyde eftermiddagssolen på kontorets terrasse med en et glas rosé i hånden (til fyraften). Book en online fremvisning af MUS-værktøjet og nyd en kop virtuel kaffe med Sofie og hendes altid gode humør – det smitter.

 

https://mussamtale.dk/wp-content/uploads/2021/03/Louise.jpg

Louise Scheel Tost

FCO

Louise er vores Financial Control Officer og sørger for at holde overblik over regnskaber samt den finansielle rapportering. Derudover er det Louise, der holder orden i arkiverne og plejer kontorets blomster. Louise er god til tal, skarp til IT og er en haj i Excel.

Louise er 25 år, elsker at rejse, opleve nye ting og udfordre sig selv. Hun har været frivillig i både Ecuador og Cambodja, og så møder hun dig altid med et smil. Derudover er Louise meget social, og siger sjældent nej til en øl eller to med vennerne.

Mohammed Mousleh

Senior Developer

Mohammed arbejder tæt sammen med Mathias, og har samtidig sine egne udviklingsprojekter. Mohammed er bl.a. den primære arkitekt på systemets survey-modul (APV, trivsel mv.), og han har en god sans for brugervenlighed og layout. Desuden interesserer han sig meget for IT-sikkerhed.

Mohammed er 25 år og fra Sønderjylland. Han spreder super god stemning på kontoret, med altid positive vibrationer og sit store smil. Når ikke han skriver smuk og enkel IT-kode, elsker han at bruge tid med familien og sine venner, og så er han vild med styrketræning og en god Nutella-mad.

 

https://mussamtale.dk/wp-content/uploads/2021/03/milad.jpg

Milad Sobhdam

Developer

Milad er en del af vores dygtige IT-hold, og beskæftiger sig primært med server relaterede opgaver og IT-sikkerhed.

Milad er 26 år, elsker at tegne, interesserer sig for politik og står aldrig i vejen for en god politisk debat. Derudover er han vild med at lave mad – og har endda sin egen signatur-burger!

Eksterne Konsulenter

Specialister I IT-udvikling, grafisk design, mm.

Udover det dygtige MUS-team herover har vi et tæt samarbejde med specialister inden for bl.a. Human Ressource, IT-udvikling, grafisk design og User Experience design.

Disse specialister trækker vi løbende på for at opnå de bedst mulige resultater til gavn for brugerne, men også når vi siger ja til større projekter, der fx kræver flere kræfter på IT-fronten.

Vores kunder betyder alt for os

Vores system er skabt i tæt dialog med vores kunder, og vi vil
altid være lydhør – det er vores løfte.

Skal vi samarbejde?

Hvis du er konsulent og arbejder med HR-, organisationsudvikling eller lignende, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi har jævnligt kunder med behov for strategisk sparring mv., hvor du måske kan hjælpe.

Samtidig har du måske kunder, som vil blive glade for en brugervenlig platform til at administrere deres virksomheds MUS-samtaler. Lad os tage en kop kaffe, og se om vi er et match.

Kontakt os

MUSsamtale.dkOm Os