Kunderne er centeret i vores univers

Vores system er blevet skabt i samarbejde med vores kunder, og hele MUSsamtale.dk teamet er stålsat på at sikre komplet kundetilfredshed.

Udvalgte kundehistorier

Vores kunder arbejder i vidt forskellige brancher, men fælles for dem alle er, at de havde et stærkt ønske om at effektivisere deres MUS-proces.

Simpelt og brugervenligt

MUSsamtale.dk er et super godt og simpelt system. Det fungerer og er utrolig brugervenligt. Det er smart, at man kan integrere videoklip - det har vi været glade for. Desuden er det praktisk, at jeg som leder automatisk kan få alle møder og aftalerne i min egen kalender, samtidig med at medarbejderne også får indkaldelsen i deres, så man dermed nemmere kan planlægge effektivt.
René Eichhorts
Direktør, Tømrerfirmaet Steen Jensen A/S

MUS-system som skaber gode rammer

MUSsamtale.dks system er effektivt og skaber en god ramme omkring MUS-samtalen. Alt vigtigt indhold er gemt på et og samme sted, hvilket gør det utroligt nemt at gå til. Systemet sørger for at sende påmindelser ud, så man ikke glemmer at følge op på aftalte actions. Alt i alt – super smart.
Cecilia Winther
CEO, Coze Aarhus

MUS-system som skaber struktur

Vi er en virksomhed i vækst og har derfor søgt en løsning til at strukturere vores MUS-samtaler. Vi har valgt at bruge MUSsamtale.dk da det giver en god struktur og et godt overblik over vores samtaler, samtidig med at vi selv kan forme vores spørgeark specifikt til hver afdeling, og at der er mulighed for at lave aftaler med deadlines osv. Vi anbefaler helt klart MUSsamtale.dk.
Lise Harbo
Medejer, Dansk Portindustri A/S

Professionalisering af MUS-forløbet

SKALA Arkitekter har oplevet en smidig overgang til online MUS-samtaler ved implementering af MUSsamtale.dk. Systemet er intuitivt både for ledelse og medarbejdere og platformen fremstår nutidig og i et let overskueligt layout. MUSsamtale.dk er åben overfor idéer til forbedring af systemet og reagerer meget hurtigt på forespørgsler og evt. tekniske udfald på systemet. Platformen muliggør en professionalisering af MUS-forløbet og gør den efterfølgende opsamling og opfølgning let og ligetil.
Charlotte Møller
Tegnestuechef, SKALA Arkitekter

Et fælles værktøj der højner værdien af MUS

I 2019 ønskede vi at digitalisere vores MUS og undersøgte markedet for, hvilke systemer der fandtes. Vores valg faldt på MUSsamtale.dk, da dette system er meget brugervenligt både for ledere og medarbejdere samtidig med at det kunne tilpasses præcis den måde, vi ønskede, at vores MUS skulle opbygges. Vi har nu brugt det i nogle år, og både ledere og medarbejdere er meget tilfredse med brugervenligheden og det faktum, at vores MUS nu er blevet et fælles aktivt værktøj, som gør, at værdien af vores MUS er blevet højnet. I de tilfælde vi har haft behov for support, har den været hurtig og kompetent. Vi kan anbefale MUSsamtale.dk til alle virksomheder og organisationer, som ønsker at bruge MUS aktivt i deres organisation.
Ole B. Gustafsson
Managing Director, PE-Redskaber

Hurtig respons og service fra første kontakt

Med MUSsamtale.dk har vi virkelig fået optimeret og struktureret vores MUS-samtaler. Det er et meget overskueligt værktøj/layout med hensyn til indkaldelse, afvikling og opfølgning. Det der gjorde, at vi valgte MUSsamtale.dk, var muligheden for individuel opsætning samt deres hurtige respons og service fra første kontakt.
Birgitte Reimers
Administrationschef, Nørgaard Teknik A/S

Sygehus skar 44% af adm. omkostninger

Digitaliseringen har gjort, at jeg nemmere kan se, hvilke kompetencer jeg har i afdelingen, og hvilke jeg har brug for. Derudover har jeg nu mulighed for at have dialog med medarbejderne i længere tid og under bedre vilkår, fordi vi skriver referatet direkte ind i systemet under samtalen. Alt udenoms arbejdet tog tidligere ofte lige så lang tid som selve samtalerne.
Brian Hansen
Afdelingsradiograf, Svendborg Sygehus

Få mere tid til det der virkelig betyder noget

En mere effektiv MUS-proces betyder en mindre administrationsbyrde og mere tid til det, der virkelig betyder noget for dig. Få en gratis online rundvisning i systemet og lær det at kende på blot 25 min. Vi skræddersyer rundvisningen, så den matcher virksomhedens specifikke behov.

Book en rundvisning

Lær fra de bedste – vores kunder

MUSsamtale.dkKunder